Advies, Integratie en Adoptie

Waarom zou je medewerkers uitrusten met een uitgebreide gereedschapskist aan mogelijkheden zonder uit te leggen, te doceren dus, hoe het werkt. Helaas gebeurt dat in het geval van software en hier heel specifiek Microsoft Teams maar al te vaak. Gelukkig zijn er partijen in de markt die bedrijven helpen met een adequate ontwerp, opzet en implementatie van Microsoft Teams, connecties (API’s) en het helpen met de adoptie van de software. In dit hoofdstuk vindt je de gespecialiseerde partners die weten hoe ze van Microsoft Teams in het dagelijkse gebruik een steeds groter efficiënt succes kunnen maken

Kennispartners Advies, Intergratie en Adoptie

WorkplaceBuddy

WorkplaceBuddy helpt om medewerkers meer plezier te laten ervaren en productiever te worden met Microsoft 365, ontlast support, en verhoogt je Microsoft 365 ROI!

Lees meer

Work 21

Work21 is een adviesbureau dat zich succesvol gespecialiseerd heeft in de adoptie van Hybride werken. Eén van de oprichters ,Gonny Vink, schreef het boel “Leidinggeven op afstand’, hetgeen in sep- tember 2022 een vervolg krijgt in het actuele boek “ samenwerken op afstand”.

Lees meer

Ditox

Ditox begeleid organisatie in hun transformatie naar hybride werken zowel op cultureel, gedrag als technisch vlak. Microsoft Teams is daarin vaak een centrale rol.

Lees meer

Quality Mentor

Leer mensen hoe ze echt met Teams moeten werken. Quality Mentor helpt medewerkers het maximale uit Microsoft Office365 te halen, zonder er veel tijd voor te hoeven investeren. Hoe ? Met een online training video collectie : 5 Minutes Online Training (5MOT)

Lees meer

Triple P

Met een schat aan ervaring en kennis van telefonie, telecommunicatie, IT, digitale werkplekken en een specialisme op het gebied van security helpt Triple P bedrijven en overheid. Midden in dat ecossysteem van oplossingen staat steeds vaker Microsoft Teams als centrale spil van communicatie.

Lees meer

Unexus

Unexus is als technisch en sociaal vaardige advies en implementatie-partner gespecialiseerd inhet ontwerpen, implementeren en onderhouden van communicatie-trajecten voor organi- saties. Unexus kan bogen op veel ervaring in woningbouw, bouwbedrijven

Lees meer

Eshgro

Met de Smarter Workplace levert Eshgro alle bouwstenen om de ideale digitale werkomgeving te creëren. Midden daarin staat de Microsoft Office suite met Teams als belangrijke tool. 

Lees meer