Hardware

Geen ICT-ervaring zonder de juiste hardware in je handen, thuis of kantoor. Uiteraard zijn dat voor het gebruik van MS Teams de PC, Laptop en Smartphone. Maar met de definitieve doorbraak van hybride werken- thuis , onderweg en op kantoor- bleek ook niemand zonder een fatsoenlijke headset, speakerphone en webcam te kunnen die luister- en kijkergonomie voor zender en ontvanger met active en passive noisecancelling een stuk beter maakte. En dan zijn er nog de large formats touchscreen en mega slimme camera’s.  Hiermee worden de zogenaamde huddleroams, meetingroams en boardroams een stuk functioneler voor het opzetten van een optimale Teamsmeetings waarmij mensen in en buiten de digitale meeting gelijkwaardig worden.

 

Kennispartners Hardware

Audiocodes

AudioCodes (NASDAQ, TASE: AUDC) is een toonaangevende leverancier van geavanceerde communicatiesoftware, -producten en productiviteitsoplossingen voor de digitale werkplek. AudioCodes stelt ondernemingen in staat hun volledige spraaknetwerk op te bouwen en te beheren, en Unified Communications-systemen zoals Microsoft Teams optimaal te benutten, zowel in de cloud als on premise.

Lees meer

Jabra

Jabra + Microsoft …dat werkt gewoon. In organisaties die kiezen voor Microsoft Teams gecertificeerde Jabra producten krijgen medewerkers de mogelijkheid effectief te werken in elke omgeving. Van thuiskantoren en persoonlijke ruimten tot vergaderzalen en op de frontlinie, het maakt niet uit waar uw team werkt. Jabra biedt excellente audio en video apparaten. Van headset, speakerphones tot de meest innovatieve videocamera’s.

Lees meer

Neat

Als je als organisatie – state of art- kwaliteit UC camera’s, schermen en soundbars gaat aanschaffen, dan koop je hardware van Neat.  Ze doen alles net even anders bij Neat. Net even met wat meer kwaliteit, meer vernuft, net even wat mooier design…en vooral veel meer innovatie vanuit een eigenwijs jong en ondernemend merk. 

Lees meer

Epos

Alle oplossingen van EPOS zijn ontwikkeld op basis van “EPOS BrainAdapt™”. Het is een combinatie van technologieën om het luisteren via headsets, speakerphones en videovergaderen te optimaliseren voor de hersenen. Uiteraard functioneren de EPOS producten in perfecte samenwerking met Microsoft Teams.

Lees meer