People, Work & Technology Podcasts

Welkom in de opwindende wereld van TeamsTime-podcasts, gepresenteerd door Richard Bordes. Hij neemt je mee met zijn gasten op een reis van ontdekking en inspiratie, met als centrale thema People, Work en Technology.

Onze podcasts bieden een breed scala aan onderwerpen en gasten, zodat er voor iedereen iets interessants te vinden is. Luister en leer van experts op het gebied van technologie, innovatie en ondernemerschap. Ontdek inspirerende verhalen en laat je meevoeren door levendige discussies die de essentie van People, Work en Technology belichten.

Als gastheer heeft Richard een uniek talent om de meest boeiende vragen te stellen en de meest verhelderende antwoorden te krijgen. Het beluisteren van zijn podcasts voelt als deelnemen aan een gesprek met de slimste en meest creatieve geesten van onze tijd. Bovendien biedt het een geweldige mogelijkheid om jouw eigen boodschap over te brengen naar jouw doelgroep.

Dus waar wacht je nog op? Klik op play en laat Richard je meenemen op een onvergetelijke reis van ontdekking en inspiratie. Ontdek nu zijn boeiende podcasts en verrijk je geest met de kennis en inzichten van de meest briljante geesten van onze tijd!

Alle Podcasts zijn te vinden op Spotify

Luister naar de Podcasts

Ontdek de revolutionaire impact van AI op communicatie en samenwerking. Luister naar Michel Bouman van Microsoft en Richard Bordes terwijl ze praten over de mogelijkheden van Microsoft Co-Pilot en efficiënte vergaderingen met AI. Laat je inspireren door de toekomst van communicatie met AI!

Ontdek het belang van audio in onze podcast. Onder leiding van Richard Bordes delen experts hun inzichten over ultiem geluid en slimme cameratechnologie. Laat je meeslepen door boeiende gesprekken en geniet van deze aflevering met Sebastian Hoogstadt, Christ-Jan Beljaars en John van den Brand.

Door Covid is Microsoft Teams hét platform geworden voor Video communicatie. Maar er is veel meer mogelijk dan dat alleen. In deze aflevering van People Work & Technology gaan Tonny Simons van Enreach en Jasper Filon in op de mogelijkheid om ook te bellen met Teams en daarmee het klantcontact te optimaliseren in één platform. Met een paar makkelijke koppelingen brengen Enreach en Audiocodes IT en Telecommunicatie echt samen in een geïntegreerde procesoptimalisatie.